Suddenly there is a solar car in our school.

Suddenly there is a solar car in our school.

This article adresses a visit of our solar car to a high school in Belgium. They've won it by participating in the Solar Olympics. The students asked a lot of questions about our project and were clearly intrigued. 

The rest of the article is in Dutch.

En plots staat er een zonnewagen op de speelplaats.

Leerlingen van Ursulinen Mechelen kregen gisteren bijzonder bezoek en dat hadden ze volledig aan zichzelf te danken. 'Punch One' deed de speelplaats aan, de zonnewagen die werd gebouwd door ingenieursstudenten van de KU Leuven en die volgend jaar zal deelnemen aan de World Solar Challenge 2017 (het wereldkampioenschap). De leerlingen van het tweede jaar kregen een demonstratie.

Facebookwedstrijd.

Ook de leerlingen van het vijfde jaar die ervoor zorgden dat de zonnewagen naar hun school kwam, mochten uitgebreid kennismaken met de wagen. Zij wonnen vorig jaar een Facebookwedstrijd die was gekoppeld aan een wedstrijd voor uitvindingen met zonnepanelen. De leerlingen bouwden toen een strandbox met geïntegreerde koelbox en geluidsinstallatie om je gsm aan te sluiten. Zij mochten nu met de Punch One hun prijs in ontvangst nemen. (WVK)

Read the full article here

 

<
>
x