Informatie rekrutering

Behaal jij dit jaar jouw bachelor in de Industriële Ingenieurswetenschappen, de Ingenieurswetenschappen of een bachelordiploma handelsingenieur? Of studeer je reeds af in je master en heb je zin om nog een Postgraduaat project te volgen? Lees dan vooral even verder! 

Het Solar Team is namelijk op zoek naar gemotiveerde studenten die deel willen uitmaken van het nieuwe team. We zoeken gepassioneerde studenten die de huidige en volgende zonnewagens naar een hoger niveau willen tillen door nieuwe technologieën te ontwikkelen en te implementeren. Zie je het zitten om samen met de andere teamleden uitdagende projecten tot een goed einde te brengen? Schrijf je dan zeker in voor het volgende team!

an information moment will take place on Thursday 18 February, more information here.

Hoe kan ik me inschrijven?

Indien één of meerdere vacatures iets voor jou lijken, stuur jouw CV en motivatiebrief dan door naar recruitment@solarteam.be.
Vermeld hierbij zeker voor welke functie(s) je graag zou solliciteren!

De verlengde inschrijvingsdeadline is 31 maart 2021.


Wat is er nodig om mee te doen?

Je kan je voor dit project aanmelden in het laatste jaar van je bachelor of tijdens je masteropleiding Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur of Handelsingenieur.

Je moet creatief zijn en een out-of-the-box mentaliteit hebben, maar ook een echte teamspeler zijn. Praktisch inzicht en technische kennis hebben zijn een waardevolle troef. 


Postgraduaat programma

Het Agoria Solar Team maakt deel uit van het postgraduaat Tech Innovations in Ventures and Teams.

Het postgraduaat Tech Innovations in Ventures and Teams is een postgraduaat waarin je de kans krijgt om unieke ervaring op te doen in het bedrijfsleven of in het ondernemerschap, terwijl je werkt aan een innovatief teamproject. Het programma bestaat uit minimaal 56 studiepunten, met 44 studiepunten voor het teamproject en minimaal 12 studiepunten voor een persoonlijk trainingsprogramma.

Voor meer informatie kan je terecht op de website: www.techinvent.be


Vacatures

Voor de samenstelling van het volgende team zijn we op zoek naar verschillende profielen! De verschillende vacatures zijn te bekijken via onderstaande link.


Zit je nog met prangende vragen, stuur dan zeker een e-mail naar recruitment@solarteam.be.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x