Rekruteringen

Het Agoria Solar Team is een teamproject. Ingenieursstudenten van de KU Leuven kunnen solliciteren om deel te maken van het Solar Team. Het Solar Team maakt deel uit van het postgraduaat Innoverend Ondernemen voor Ingenieurs. Meer informatie over het postgraduaatprogramma is te vinden op hun website.


Momenteel werken twee teams naast elkaar: Team Australië en Team Chili.

Team Australië richt zich op de bouw van een volledig nieuwe zonnewagen, ter voorbereiding van de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. Aangezien dit het wereldkampioenschap is, is het belangrijk om een zo efficiënt mogelijke zonnewagen te ontwerpen, bouwen & testen. De volgende rekruteringsperiode start in het voorjaar van 2020 en we zijn op zoek naar studenten voor de BWSC van 2021.

Team Chili heeft een andere focus. Ze bouwen geen compleet nieuwe auto, maar passen een vorige zonnewagen aan voor de uitdagende route van de Carrera Solar Atacama, ook wel bekend als de meest extreme race voor zonnewagens. Omdat het team geen nieuwe auto bouwt, is er meer ruimte en flexibiliteit voor innovatie en onderzoek naar nieuwe technologieën.


Het belangrijkste is passie en toewijding. We zijn op zoek naar gepassioneerde studenten die de huidige en toekomstige zonnewagens naar een hoger niveau willen tillen door nieuwe technologieën te ontwikkelen en te implementeren. We werken vaak met verschillende profielen zoals een profiel voor een elektronica ingenieur, composieteningenieur, business relations, teamleider, ... Kennis over het onderwerp waarvoor je solliciteert is een pluspunt, evenals ervaring met het werken in een team.

Heb je nog andere vragen? Stuur dan een e-mail naar recruitment@solarteam.be.

Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x