Bart Depredomme

Head of Mechanics & Mechanical Engineer


Als afgestudeerd ingenieur Industrieel Ontwerp is het mijn doel om op creatieve en innovatieve wijze producten te ontwerpen die een positieve impact hebben op de samenleving. In het Solar Team krijg ik de kans om dit doel om te zetten in de praktijk. Binnen het team zal ik het managen van het mechanica departement op mij nemen. Dit houdt in dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor de vlotte samenwerking tussen de sub-departementen Aero, Composieten en Mechanische Systemen. De komende 15 maanden zullen voor ons volledig in teken staan van het ontwerpen, bouwen en testen van de 9e Belgische zonnewagen, waarbij betrouwbaarheid, performantie en productie efficiëntie centraal staan.

Met dit team van 20 gemotiveerde studenten ben ik ervan overtuigd dat we een topprestatie gaan neerzetten, fantastische ervaringen tegemoet gaan en een vriendengroep vormen waarvoor geen uitdaging te groot is. Het wordt ongetwijfeld een avontuur om nooit te vergeten.

“Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes, and having fun” ~ Mary Lou Cook ~


Bart.Depredomme@solarteam.be

Bart Depredomme

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x