Seppe Declerck

EVENTS & LOGISTICS

Als verantwoordelijke voor evenementen en logistiek is mijn takenpakket zeer gevarieerd. Op vlak van evenementen is het mijn taak om ervoor te zorgen dat op de netwerkevenementen plezier en werk gecombineerd worden en dat de partners de kans krijgen om het gepassioneerde team te leren kennen. Buiten netwerkavonden is een van de belangrijkste evenementen de Solar Olympics. Dit is een soort van zonnewedstrijd voor studenten uit het middelbaar waar we hen uitdagen om een kleine zonnewagen of een gadget dat op zonne-energie werkt te maken. 

Als logistieke verantwoordelijke zorg ik er verder ook voor dat de wagens voor dagelijks gebruik in orde zijn en dat er extra voertuigen worden voorzien wanneer nodig. Maar mijn grootste uitdaging als logistiek is dat ik ervoor moet zorgen dat alles tijdig in Australië aanwezig is voor de World Solar Challenge.

Als industrieel ingenieur heb ik al een basis van technische vaardigheden, dus met deze niet-technische functie hoop ik ook mijn soft-skills verder te ontwikkelen om zo een all-round ingenieur te worden.

“By failing to prepare, you are preparing to fail.” - Benjamin Franklin 


Seppe.Declerck@solarteam.be

Seppe Declerck

Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x