Vacatures

Behaal jij dit jaar (als alles meezit) jouw bachelor in de Industriële Ingenieurswetenschappen of de Ingenieurswetenschappen? Of studeer je reeds af in je master en heb je zin om nog een Postgraduaat project te volgen? Lees dan vooral even verder!

Het Solar Team is namelijk op zoek naar gemotiveerde studenten die deel willen uitmaken van het nieuwe team dat zal deelnemen aan de Carrera Solar Atacama 2020 in Chili, beter bekend als de meest extreme race voor zonnewagens!

We zoeken gepassioneerde studenten die de huidige en volgende zonnewagens naar een hoger niveau willen tillen door nieuwe technologieën te ontwikkelen en te implementeren. Zie je het zitten om samen met de andere teamleden uitdagende projecten tot een goed einde te brengen? Bekijk dan zeker deze vacatures!

We zijn voornamelijk op zoek naar technische profielen die ook openstaan voor professionele communicatie met partnerbedrijven. Indien één of meerdere vacatures iets voor jou lijken, stuur jouw CV en motivatiebrief dan door naar recruitment@solarteam.be
(Vermeld zeker voor welke functie je graag zou solliciteren)

De inschrijvingsdeadline is 31 maart 2019.

Als je meer info wil lezen over het postgraduaat programma, kan je altijd op de website terecht: http://innoverendondernemen.be/

Voor gerichte vragen kan je altijd contact opnemen met recruitment@solarteam.be.

Mechanisch Ingenieur
Elektrisch Ingenieur
Aerodynamisch IngenieurStrateeg
Composiet Ingenieur


BedrijvenrelatiesExterne CommunicatieEvents & Logistiek


Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x