17 oktober 2020

1 jaar sinds het wereldkampioenschap in Australië

1 jaar sinds onze winst op het wereldkampioenschap in Australië

Agelopen weekend was het precies één jaar geleden dat we als eerste team over de finish reden op het wereldkampioenschap in Australië. Twaalf maanden later blikken we terug op dit onvergetelijke avontuur met onze officiële Bridgestone World Solar Challenge 2019 aftermovie! Heb jij hem al gezien?

Bekijk nu de aftermovie van ons onvergetelijk avontuur in Australië!Even terugblikken

Weet jij nog hoe onze race in Australië een jaar geleden verliep? We vatten hem even voor je samen van start tot finish!

13/10/19 - De start van de race in Adelaide. De BluePoint vertrok als vierde wagen aan de tocht van 3021 kilometer doorheen de Australische outback.


14/10/19 - Na een zonnige dag lukte het ons om de top drie binnen te dringen. In de avond had het team wel last van vele verveldende insecten.


15/10/19 - Een moeilijke dag met sterke winden, een zandstorm en donder. Toch slaagde het team erin om de derde plaats te behouden!


16/10/19 - We verkleinden het tijdsverschil tussen ons team en de eerste positie van 43 minuten naar slechts 2 minuten! De volgende dag zou ongetwijfeld spannend worden!


17/10/19 - Het is ons gelukt! Na vijf spannende dagen rijdt het Agoria Solar Team als eerste team over de finish in Adelaide. Voor de eerste keer ooit mogen we onszelf wereldkampioen noemen! Een dag die we niet snel zullen vergeten!


Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x