Vorige edities

Vraag je jezelf af hoe het is om deel te nemen aan een internationale Solar Challenge? Laat je inspireren door onderstaande filmpjes!

[17:34] - Recap van de Bridgestone World Solar Challenge 2023


[03:40] - Recap van de Bridgestone World Solar Challenge 2019

Deze korte recap vat de winst van het team mooi samen in drie verbazingwekkende minuten. Een mooie introductie tot de wereld van het solar racing!


[18:48] - Nederlandstalige documentaire over de BWSC 2019

Deze documentaire volgt het team vijf dagen lang tijdens het WK in Australië. De dagelijkse uitdagingen komen uitbundig aan bod. Je kan deze documentaire zien als een uitgebreide versie van de korte recap hierboven![11:51] - Winning the ASC 2018 in Chile

Het team neemt niet enkel deel aan de race in Australië! Zo heeft het team in het verleden al deelgenomen aan races in België, Chili en Saudi-Arabië. Bekijk hieronder een recap van de race in Chili, waar het team hun eerste overwinning ooit behaalde!

[6 x 20:00] - Internationale reeks over de World Solar Challenge

Solar racing is een wereldwijd fenomeen. Een jaar na de World Solar Challenge bracht YouTube een zesdelige reeks uit over de World Solar Challenge. Met al meer dan 10 miljoen kijkers in de eerste maand ben je verzekerd dat het een prachtige reeks is, ideaal voor tijdens de blok!

Meer filmpjes van andere Solar Challenges en oudere zonnewagens kan je terugvinden op het YouTube kanaal van het team.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x