Punch 2 aangekomen in Australië!

We zijn aangekomen in Australië, opnieuw tijd voor een update dus! We hebben net voor ons vertrek onze laatste teambuilding gehad in België. Daarna zijn we vertrokken naar Australië waar bij aankomst de hele werkplaats ingericht is. Zo kunnen we opnieuw verder werken aan onze Punch 2. Kom meer te weten over het avontuur hieronder!

Teambuilding bij Stafort

 

De wagen is vertrokken op 22 augustus naar Australië. Nadien was het tijd voor de laatste teambuilding in België. Bij Stafort in Stabroek konden we een spel archery tag spelen waarbij het team ingedeeld werd in twee ploegen. Na deze competitieve teambuilding was het tijd voor een gezellige barbeque!

 

De reis

 

Op 1 september zijn de eerste drie teamleden vertrokken naar Australië. Ze vlogen van Düsseldorf naar Adelaide om de race van finish tot start af te leggen. Zo werd de volledige weg verkend, alles genoteerd en brachten ze de trailer van Adelaide tot Darwin. Op 5 september vertrok de rest van het team uit de luchthaven van Düsseldorf. Na een reis van 27 uur en de eerste rit aan de linkerkant van de weg zijn we aangekomen aan onze verblijfplaats. 

 

Een vlot transport

In Darwin verblijft het hele team in een leuke Bed & Breakfast, daar wordt elke ochtend en avond gezamenlijk gegeten en na het ontbijt een dagelijkse briefing gehouden. Op 7 september was het meteen een heel drukke dag, we hebben de volledige werkplaats ingericht. Alle spullen werden met een vrachtwagen tot aan de werkplaats gebracht en moest allemaal uitgeladen worden. De spanning was te snijden toen de wagenkist werd opengemaakt. Tot onze grote opluchting is onze Punch 2 veilig en wel aangekomen. De hele vrachtwagen werd snel uitgeladen en de werkplaats ingericht zodat we op onze tweede dag in Australië er al direct in konden vliegen!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x